Startup-ul Flip.ro a vândut telefoane de 1,3 milioane de euro

La 10 luni de la lansare, startup-ul Flip.ro a ajuns la încasări de 1,3 milioane de euro, depășind estimările inițiale pentru 2020.

De la lansarea magazinului din decembrie 2019 și până în prezent, peste 6.000 de telefoane au fost tranzacționate prin intermediul Flip.ro.

Garanție extinsă de la 100 de zile la 12 luni, pentru toate telefoanele de pe platformă

Flip.ro a crescut perioada de garanție oferită tuturor telefoanelor vândute, de la 100 de zile, la 12 luni.

„Suntem foarte convinși că telefoanele noastre oferă aceeași experiență de utilizare precum un telefon nou. Este parte din misiunea noastră să oferim o experiență cât mai apropiată de cumpărarea unui telefon nou, și nu doar una de telefon second-hand mai bun”, precizează George Moroianu, unul dintre fondatori.

Flip introduce și „vânzarea instant”

Până acum, vânzarea prin Flip se desfășura astfel: prin răspunderea la câteva întrebări, utilizatorul își evalua telefonul pe care dorea să îl vândă, apoi îl expedia mai apoi gratuit prin curier, urmând ca întreg procesul de vânzare să fie realizat de platformă iar utilizatorul să fie plătit în contul bancar la finalizarea vânzării.

Durata medie până când utilizatorii sunt plătiți este de aproximativ 9 zile, iar de astăzi, cei care își doresc o vânzare mai rapidă pot accesa opțiunea de „vânzare instantă”, prin care sunt plătiți în 1-2 zile de la livrarea și verificarea telefonului, pentru un comision reținut mai mare.

Flip.ro este primul marketplace de telefoane second-hand verificate și recondiționate din România, lansat în urmă cu 10 luni, în urma unei investiții de 120.000 de euro.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...