Startup Reaktor, o nouă platformă de incubare dedicată companiilor de tehnologie

Romanian Tech Startups Association, în parteneriat cu Techcelerator și Ronin lansează Startup Reaktor, o platformă de incubare adresată start-up-urilor de tehnologie din Europa Centrală și de Est.

Obiectivul programului este ca în următorii trei ani să identifice aproximativ 200 de start-up-uri pe care să le dezvolte prin programe de educație și oferirea accesului la investitori sau acceleratoare.

Fondatorii start-up-urilor early-stage de tehnologie din Europa se pot înscrie la Startup Reaktor între 27 iunie și 1 septembrie 2022. Echipele acceptate în program vor fi anunțate pe 14 septembrie 2022.

Programul se adresează tuturor echipelor sau start-up-urilor aflate la început de drum indiferent dacă au ajuns sau nu în etapa de MVP (Minimum Viable Product).

De asemenea, nu este necesar ca echipele înscrise în program să fie încorporate sub forma unei firme. Echipa sau start-up-ul se poate înscrie doar cu un proiect.

Criteriile de evaluare a proiectelor sunt: componența și expertiza echipei, modelul de business, impactul soluției asupra clienților, gradul de inovare și modul de dezvoltare a soluției.

CITEȘTE ȘI: Acceleratorul BCR-InnovX a selectat 24 de start-up-uri de tehnologie

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...