Start-up-ul românesc YEPP a fost evaluat la 2,5 milioane euro

YEPP, o aplicație de pariuri sportive între prieteni, își propune să atragă investiții de tip seed în valoare de peste 250,000 euro prin intermediul SeedBlink.

Start-up-ul a obținut deja o investiție în valoare de 300.000 euro din partea Spyglass Management, o companie privată de investiții din Chicago (SUA).

Mai mult, YEPP a înregistrat o evaluare pre-finanțare de 2,5 milioane euro.

Aplicația le permite pasionaților de sport să plaseze pronosticuri pe rezultatele oricăror evenimente sportive și să concureze astfel cu prietenii lor.

Start-up-ul a fost dezvoltat în România și lansat în 2021, în urma unei investiții de 350.000 euro din partea fondatorilor.

Aplicația mobilă YEPP este compatibilă cu dispozitivele care rulează atât Android cât și iOS, și este deja disponibilă în 10 limbi diferite, în țări din Europa, America de Nord și Sud.

Planuri de extindere

Începând cu luna ianuarie a anului 2022, YEPP se va axa pe creșterea prezenței în 9 orașe mari din Europa, printre care Berlin, Londra, Madrid, Milano și Paris.

De asemenea, în anticiparea Campionatului Mondial de Fotbal din 2022, planurile de expansiune vor viza noi orașe majore la nivel global, cu tradiție sportivă importantă.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...