StarShiners.ro a deschis un showroom în Shopping City Timișoara

Magazinul online de modă feminină StarShinerS.ro a deschis cel mai nou și mai mare showroom al său, în Shopping City Timișoara.

În showroom sunt expuse branduri românești și internaționale, care produc articole vestimentare de calitate superioară. StarShinerS lansează propria colecție vestimentară, iar din 31 Martie se poate cumpăra direct din Shopping City Timișoara.

Două monitoare cu touchscreen conectate la magazinul online StarShinerS.ro faciliteaza posibilitatea de a comanda online direct din showroom, cu livrare la domiciliu sau în ShowRoom.

Managementului companiei StarShinerS.ro s-a declarat extrem de mulțumit de feedback-ul primit de la cliente, atât în mediul online cât și în mediul offline. De 8 ani, StarShinerS.ro a onorat comenzile a peste 100.000 de cliente din toată Uniunea Europeană. Comenzile plasate de pe teritoriul României și a Ungariei sunt livrate în 24 h. În restul țărilor europene, StarShinerS asigură livrare rapidă, perioada de livrare fiind specificată online. Clientele StarShinerS au acces la peste 10.000 de produse vestimentare cu livrare din stoc, iar în fiecare VINERI, colecția nouă aduce peste 100 de piese vestimentare adecvate sezonului, care se pot vizualiza de la ora 19:00. Zecile de reviewuri și comentarii primite prin intermediul canalelor de socializare sunt dovada faptului că ShowRoom-urile StarShinerS au fost așteptate cu interes.

StarShinerS a deschis două showroom-uri pe teritoriul României. Primul se poate vizita în incinta Lotus Center din Oradea, iar cel mai nou showroom în Shopping City Timișoara, la parter, zona H&M. Clientele sunt așteptate zilnic, în intervalul orar: 10:00 – 22:00.

- publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.