Starbucks a deshis cea mai mare cafenea a reţelei din România

Starbucks a deschis noua cafenea din Bucureşti Mall, cea mai mare din reţeaua naţională a lanţului american specializat în prepararea şi comercializarea de cafea.

Noua locaţie este în acelaşi loc ca şi vechea cafenea Starbucks din complexul comercial, dar mult mai mare şi este amplasată pe două etaje.

La finele lunii septembrie a anului tercut Eleftheria Kallista, Retail Promotion Manager, Marinopoulos Coffee Company din Grecia, companie responsabilă cu activităţile Starbucks din România a spus că Starbucks va continua extinderea reţelei de cafenele din România. „Vom căuta orice oportunitate de a ne extinde reţeaua locală, iar când va apărea momentul favorabil din punct de vedere imobiliar şi investiţional, o vom face. În prezent ne relocăm cafeneaua din Bucureşti Mall, tot în acelaşi complex, iar noua locaţie se va regăsi pe două etaje ale mall-ului”, declara atunci oficialul companiei.

Compania a decis cu ocazia lansării noii cafenele să organizeze o tombolă prin care 3 consumatori de cafea Starbucks au primit cafea gratis timp de un an.

Având cafenele în întreaga lume, compania este liderul mondial în prăjirea cafelei, în prepararea şi comercializarea cafelei din lume.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...