Starbucks a deshis cea mai mare cafenea a reţelei din România

Starbucks a deschis noua cafenea din Bucureşti Mall, cea mai mare din reţeaua naţională a lanţului american specializat în prepararea şi comercializarea de cafea.

Noua locaţie este în acelaşi loc ca şi vechea cafenea Starbucks din complexul comercial, dar mult mai mare şi este amplasată pe două etaje.

La finele lunii septembrie a anului tercut Eleftheria Kallista, Retail Promotion Manager, Marinopoulos Coffee Company din Grecia, companie responsabilă cu activităţile Starbucks din România a spus că Starbucks va continua extinderea reţelei de cafenele din România. „Vom căuta orice oportunitate de a ne extinde reţeaua locală, iar când va apărea momentul favorabil din punct de vedere imobiliar şi investiţional, o vom face. În prezent ne relocăm cafeneaua din Bucureşti Mall, tot în acelaşi complex, iar noua locaţie se va regăsi pe două etaje ale mall-ului”, declara atunci oficialul companiei.

Compania a decis cu ocazia lansării noii cafenele să organizeze o tombolă prin care 3 consumatori de cafea Starbucks au primit cafea gratis timp de un an.

Având cafenele în întreaga lume, compania este liderul mondial în prăjirea cafelei, în prepararea şi comercializarea cafelei din lume.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...