Starbucks deschide prima cafenea din Baia Mare

Starbucks a deschis prima cafenea din Baia Mare pe 18 decembrie, la parterul centrului comercial Vivo Baia Mare, Strada Victoriei nr. 73.

Cu această nouă locație, numărul total al cafenelelor Starbucks în România ajunge la 46.

Primul Starbucks Baia Mare se întinde pe o suprafață de 134 metri pătrați și are un design modern, minimalist, accentul fiind pe spații confortabile, unde clienții se pot relaxa, munci sau se pot întâlni cu prietenii.

„Suntem bucuroși că în luna cadourilor am ajuns mai aproape de clienții noștri din Baia Mare. Îi așteptăm în fiecare zi să își savureze cafeaua de dimineață, să petreacă o după-amiază cu prietenii sau să își dea întâlnire cu posibili parteneri de afacere. Descoperirea universului cafelei este una dintre activităţile noastre cele mai importante, mai captivante şi mai frumoase, iar acest lucru se reflectă în calitatea cafelei Starbucks, dar și în experiența completă pe care fiecare client o poate avea în prima cafenea din Baia Mare”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional România și Bulgaria.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...