Starbucks Craiova, prima cafenea a americanilor în Oltenia

Starbucks a deschis marți, 20 septembrie, prima sa cafenea din Oltenia, la Craiova, în Mercur Center.

 

“Ne bucurăm că am deschis prima cafenea Starbucks la Craiova, cunoscând dorința locuitorilor de aici de a avea aproape un brand pe care îl îndrăgesc. Fanii noștri trebuie să știe că numele companiei vine de la numele personajului iubitor de cafea din cartea “Moby Dick” și el evocă romantismul călătoriilor pe mare și a comerțului cu boabe de cafea. Ne dorim să vă bucurați din plin de experiența Starbucks Craiova!” – Eva Simon, District Manager Starbucks.

 

Cafeneaua este deschisa la parterul centrului comercial, intrarea principala si va dispune si de o terasa exterioara.

 

“Suntem convinși că iubitorii de cafea din Craiova vor găsi în Starbucks o alegere cu personalitate, un loc de întâlnire în care pot savura o cafea unică într-un spațiu plăcut și relaxant” – Dana Pașol, Marketing Manager Starbucks România & Bulgaria.

 

Starbucks a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în București. Cu deschiderea de la Craiova, Starbucks deține 22 de cafenele în România.

 

“Mercur Center își ține astfel promisiunea de brand făcută încă de la redeschiderea sa, de a aduce branduri internaționale de renume, care să satisfacă gusturile craiovenilor, în materie de cumpărături și timp liber de calitate. Salutăm deschiderea Starbucks Craiova și nu ne îndoim că vor avea succesul pe care îl merită!” – Dumitru Răduț, Director General Mercur Center

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...