Starbucks Clover-Reserve în centrul vechi București

Prima cafenea Starbucks Clover-Reserve din România s-a deschis pe strada Lipscani, nr. 71, București, la intrarea în centrul vechi, intersecția cu Bd. Brătianu.

Cafeneaua dispune de trei metode inovatoare de preparare a bauturilor, inclusiv sistemul Clover, asigurandu-se clientilor o experienta elevata a cafelei si un spatiu de relaxare sau pentru lucru sau studiu.

Clientii pot cumpara o bautura clasica Starbucks pe baza de espresso sau sa incerce o cafea preparata folosind una dintre metodele inovatoare, precum Chemex, Pour-over sau Clover – fiecare evidentiind un aspect diferit al cafelei.

In plus, cumparatorii pot alege sa incerce dintre cele mai rare cafele din lume – Etiopia, Jamaica, Honduras, fiecare cu o aroma unica, disponibila numai pentru cateva luni si in cantitati limitate.

Starbucks Clover-Reserve are un spatiu de 395 metri patrati si dispune de un aspect industrial, repartizarea fiind facuta pe doua nivele, creand astfel spatii larg deschise.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...