Star Transmission a deschis o nouă hală pentru conducte de înaltă presiune la Cugir

Star Transmission își continuă strategia de dezvoltare și a inaugurat o nouă unitate de producție în Cugir, județul Alba.

Cei peste 150 de noi angajați vor produce, în spațiile de lucru perfect adaptate, conducte de înaltă presiune pentru motoarele pe benzină.

Noua hală de la Cugir are o suprafață de 4000 m2 și este destinată doar producției de conducte de înaltă presiune pentru motoarele pe benzină Mercedes Benz. Investiția totală se ridică la 13 milioane de euro, iar Star Transmission va fi furnizor unic al acestei componente la scară mondială. Linia de producție este parțial automatizată și aici se vor produce 17 tipuri diferite de conducte care vor fi montate ulterior pe 5 tipuri de motoare.

Conductele de înaltă presiune fac legătura între pompa de injecție și injector fără a avea pierderi de presiune. Acestea sunt solicitate intens în timpul funcționării, atât datorită presiunii ridicate a combustibilului, cât și datorită frecvenței mari a injecțiilor de combustibil.

Compania pune accent pe instruirea optimă a angajaților săi, acesta fiind și motivul pentru care o parte din noii angajați au beneficiat de o specializare de aproximativ șase luni la fabrica Mercedes Benz din Berlin, acolo unde s-a derulat proiectul până în momentul de față. În timpul școlarizării din Germania angajații s-au specializat în producția conductelor de înaltă presiune, elemente cheie al motorului și au deprins de la colegii germani tehnicile și metodele de lucru care le-au asigurat acestora succesul. În acest fel ne asigurăm că standardele înalte de calitate Mercedes Benz privind procesele de producție sunt respectate indiferent de locația de producție.

‘Star Transmission a demonstrat în ultimii 15 ani că acordă importanță maximă productivității, eficienței și structurilor clare. Inaugurarea fabricii din Cugir este un semnal clar al dezvoltării continue. Prin această acțiune oferim un stimul real pentru crearea de noi locuri de muncă și pentru progresul în regiune. Baza succesului nostru este orientarea consecventă către calitatea produselor noastre’, a declarat directorul general Falk Pruscha.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...