Star Taxi, peste 20 milioane de comenzi la nivel național în 2022

Aplicația de e-hailing locală, Star Taxi, anunță o creștere cu 30% a cifrei de afaceri în 2022, la peste 4,2 milioane lei, comparativ cu 2021.

Anul trecut, compania a înregistrat peste 20 de milioane de comenzi la nivel național, cu peste 30% mai mult față de anul anterior. Cele mai multe curse au fost efectuate anul trecut în București, Cluj și Brașov.

În ceea ce privește metodele de plată, românii au optat anul trecut în procent de 70% pentru plata cu numerar a curselor de taxi, dar migrează masiv către plata cu cardul.

La nivel național, Star Taxi are o rețea formată din peste 20.000 de șoferi activi. Aceștia sunt monitorizați permanent în momentul în care rating-ul lor se modifică și pot fi excluși din aplicație dacă nu își îmbunătățesc serviciile.

De asemenea, șoferii cu un rating mare beneficiază de mai multă vizibilitate și sunt alocați mai des comenzilor. Pentru anul acesta, compania vizează extinderea numărului de șoferi parteneri cu încă 10%.

MAI MULTE | ȘTIRI FINANCIARE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: Data Revolt, cifră de afaceri de 2,8 milioane euro

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...