All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 27 mai | 2020

Star Storage a închiriat 2.200 mp de birouri în Globalworth Campus

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Globalworth a semnat un contract de închiriere pentru 2.200 mp în clădirea Tower 1 din Globalworth Campus cu Star Storage, furnizor de produse şi servicii IT „made in Romania”.

Compania va utiliza noul spaţiu, situat la etajul V al Tower 1, pentru desfășurarea operațiunilor comerciale și a celor de Cercetare şi Dezvoltare IT.

- Publicitate -

În Tower 1, Star Storage se alătură unor companii precum Amazon, Garrett Motion, Mindspace, Starbucks și Stradale.

„Această schimbare are loc în contextul strategiei noastre de expansiune atât pe plan local, în urma investițiilor făcute în ultimii 4 ani, cât și pe plan internațional, segment care preconizăm că va reprezenta 40% din veniturile companiei în 2020, dublu față de 2019”, a precizat Cătălin Păunescu, CEO al Star Storage.

Globalworth Campus va fi gata în acest an

Globalworth Campus va fi finalizat în acest an, odată cu încheierea lucrărilor la ultima clădire din complex, Tower 3.

Cele trei turnuri din Globalworth Campus pun la dispoziție 88.000 mp de spațiu de birouri și 760 de locuri de parcare. Tower 1 și Tower 2 au suprafețe de câte 29.000 mp, în timp ce Tower 3 are o suprafață de 35.000 mp. În acest moment, cele trei cladiri ale Globalworth Campus sunt închiriate în proporție de peste 90%. 

- Publicitate -

ULTIMELE