STAR STONE finalizează o investiție de 2,5 milioane euro într-o nouă linie de fabricație

Producătorul român de pavaje STAR STONE finalizează o investiție de 2,5 milioane de euro în cea mai nouă linie de producție pentru piatră decorativă.

Linia de fabricație complet automată va asigura controlul foarte strict al calității produselor și are o capacitate de producție între 600 și 1.200 de metri pătrați pe zi.

Noua linie de producție beneficiază de o tehnologie inovativă proprie și este în măsură să creeze produse unice de piatră decorativă, iar posibilitățile de diversificare sunt nelimitate.

Noile produse de piatră decorativă sunt proiectate pentru condiții extreme de exterior, dar vor putea fi utilizate și în interior. Materialele sunt impermeabilizate în masă cu o sigilare suplimentară la suprafață.

Prezentă pe piața din România încă din 2007, STAR STONE a intrat în 2019 și pe piața din Ungaria, unde comercializează, printr-o rețea de distribuție, dale de pavaj, bolțari, piatră decorativă, accesorii de gard, borduri de piscină etc.

CITEȘTE ȘI: Hornbach deschide la Sibiu, după o investiţie de 12 milioane euro

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...