STAR STONE finalizează o investiție de 2,5 milioane euro într-o nouă linie de fabricație

Producătorul român de pavaje STAR STONE finalizează o investiție de 2,5 milioane de euro în cea mai nouă linie de producție pentru piatră decorativă.

Linia de fabricație complet automată va asigura controlul foarte strict al calității produselor și are o capacitate de producție între 600 și 1.200 de metri pătrați pe zi.

Noua linie de producție beneficiază de o tehnologie inovativă proprie și este în măsură să creeze produse unice de piatră decorativă, iar posibilitățile de diversificare sunt nelimitate.

Noile produse de piatră decorativă sunt proiectate pentru condiții extreme de exterior, dar vor putea fi utilizate și în interior. Materialele sunt impermeabilizate în masă cu o sigilare suplimentară la suprafață.

Prezentă pe piața din România încă din 2007, STAR STONE a intrat în 2019 și pe piața din Ungaria, unde comercializează, printr-o rețea de distribuție, dale de pavaj, bolțari, piatră decorativă, accesorii de gard, borduri de piscină etc.

CITEȘTE ȘI: Hornbach deschide la Sibiu, după o investiţie de 12 milioane euro

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...