Star Residence Invest se listează vineri pe SMT – Piața AeRO

Vineri, 19 martie, vor intra la tranzactionare actiunile Star Residence Invest, prima societate romaneasca de tip Real Estate Investment Trust care va fi listata pe piata AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT) al BVB.

Actiunile Star Residence Invest vor fi tranzactionate sub simbolul REIT (ISIN – RON95JJEDCB1).

In decembrie 2020, ofertantul a derulat o oferta secundara de vanzare de actiuni, printr-un plasament privat in cadrul caruia a atras 8,1 milioane lei de la investitori, fiind subscrise 37,2 milioane de actiuni, la un pret de 0,218 lei/ titlu.

Astfel, investitorii care au participat in cadrul plasamentului detin cumulat 77,64% din actiunile Star Residence Invest.

Impact Developer&Contractor (IMP), fondatorul si actionarul majoritar al Star Residence Invest de la acea data, si-a redus participatia in societate la 22,36%.

In urma plasamentului privat, Star Residence Invest a obtinut o capitalizare anticipata de aproape 10,5 milioane lei (2,1 milioane euro).

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...