Stanleybet Capital va lansa un plasament privat de obligațiuni

Stanleybet Capital vrea sa atragă între 2,5 – 4 milioane euro printr-un plasament privat de obligațiuni denominate în lei.

Obligațiunile sunt nesubordonate, negarantate, neconvertibile și au scadența la 3 ani. Plasamentul se desfășoară în perioada 27 iulie – 30 august.

Finanțarea va fi utilizată pentru a susține creșterea grupului în următorii trei ani, Stanleybet Capital mizând pe afaceri de 600 milioane lei în 2024.

Fondurile atrase vor fi investite în optimizarea platformei de pariuri sportive și jocuri de noroc online și implementarea unor aplicații pentru mobil.

În plus se dorește extinderea și digitalizarea retelei de agenții de pariuri sportive Stanleybet și dezvoltarea rețelei de agenții premium Stanleybet Plus.

Pentru anul acesta Stanleybet Capital estimează venituri de aproximativ 418 milioane lei (dublu față de 2020) și un profit net de 37,8 milioane lei.

Stanleybet Capital a fost înființată în noiembrie anul trecut ca societate de tip holding pentru liniile de business dezvoltate începând cu 1999 de companiile din grupul Game World.

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...