Stailer lansează o colecție de 8888 de NFT-uri în rețeaua Elrond

Designerul colecției este creatorul de modă Cătălin Botezatu

Stailer, platformă de rezervări online pentru saloane de înfrumusețare, lansează colecția de NFT-uri Shine pe blockchain-ul Elrond.

Acestea vor putea fi achiziționate atât cu moneda Egld, precum și cu orice card bancar. Cele 8888 de NFT-uri reprezintă singura colecție care va fi lansată de Stailer în România.

Deținătorii colecției Shine vor avea prețuri reduse cu până la 35% la toate saloanele participante în programul Stailer ads.

În plus, orice serviciu rezervat prin aplicație va aduce utilizatorilor 1 euro cashback, tratament preferențial, băuturi și o serie de discounturi.

Utilizatorii vor avea acces gratuit și la evenimentele de beauty organizate de Stailer, iar fiecare salon din rețea va lista individual beneficiile acordate deținătorilor colecției.

Și recenziile oferite saloanelor de către deținătorii colecției Shine au statut special și vor fi evidentiate separat. Totodată, recenziile gold au impact asupra algoritmului de căutare, influențând ordinea în care sunt afișate saloanele utilizatorilor. 

Colecția va fi lansată în luna iunie 2022, iar 7% din valoarea colecțiilor va fi donată: 5% către Fundația „Jeni Mandachi” și 2% pentru asociațiile de beauty din România.

Designerul colecției este creatorul de modă Cătălin Botezatu

NFT-urile Stailer înfățișează un unicorn, care reprezintă simbolul suprem al eleganței și al bunăstării, iar accesorizarea acestora este realizată în concordanță cu tendințele momentului în industria modei.

NFT sau Token Nefungibil reprezintă un activ financiar prezentat printr-o formă de artă (imagini, videoclipuri, muzică și obiecte din jocuri video).

Nefungibilitatea vine din faptul că fiecare NFT este unic, este un obiect digital care nu poate fi replicat. Unicitatea acestor active ar trebui să ajute în teorie la creșterea valorii lor pe termen lung.

CITEȘTE ȘI: Cele mai cumpărate produse cosmetice vara: deodorantul, gelul de duș, șamponul

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...