Square 7 Properties va dezvolta un nou proiect de retail la Mediaș

Square 7 Properties achiziționează un teren de 30.000 mp în Mediaș, zona Aurel Vlaicu, unde a început procedurile de autorizare pentru un nou proiect de retail.

Pe lângă acest proiect, Square 7 mai deține în oraș Shopping Park Mediaș, alături de fondul belgian Mitiska REIM. Parcul comercial a fost extins la peste 16.000 mp în 2021.

Printre retailerii prezenți în Shopping Park Mediaș se numără Kik, Hervis, C&A, CCC, Noriel, Sinsay, Super Zoo, Xpress, New Yorker, Altex, JYSK, DM, Flanco, Pepco, Takko și Deichmann.

În paralel, Square 7 continuă planul de investiții alături de fondul belgian și pregătește în această vară inaugurarea extinderii Shopping Park Slatina și demararea unei noi investiții la Giurgiu.

Grupul deține alături de Mitiska REIM 26 parcuri de retail în România, cu o suprafață totală de 142.000 mp și lucrează la noi proiecte cu o suprafață de 50.000 mp.

CITEȘTE ȘI: Mitiska REIM a asigurat o facilitate de finanțare de 33 milioane euro

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...