Square 7 Properties începe construcția Giurgiu Shopping Park

Deschiderea centrului comercial cu numărul 26 din portofoliul companiei este prevăzută pentru primul trimestru al anului 2023

Square 7 Properties anunță demararea lucrărilor de construcție pentru un nou parc de retail, la Giurgiu, în suprafață brută închriabilă de 7.000 mp.

Giurgiu Shopping Park este localizat central, pe bulevardul Academician Miron Nicolescu și are ca ancoră principală un magazin Lidl. Tot aici se va deschise și primul restaurant KFC din județ.

Galeria comercială este închiriată complet către branduri precum Hervis, New Yorker, Noriel, Kik, Sinsay, CCC, Superzoo, House, Numero Uno, Flanco și DM.

Proiectul de la Giurgiu este dezvoltat în parteneriat cu fondul de investiții belgian Mitiska REIM. Antreprenorul general al proiectului este compania austriacă Strabag.

În prezent, compania are în curs de finalizare extinderea parcului de retail de la Slatina și în curs de autorizare două noi proiecte la Pitești și Mediaș, cele trei dezvoltări având o suprafață totală de aproximativ 35.000 mp.

CITEȘTE ȘI: C&A a deschis un magazin la Giurgiu

- publicitate -