Sportisimo a deschis un nou concept de magazin în Mega Mall București

Sportisimo a ales centrul comercial Mega Mall București pentru a lansa noul concept de magazin pe piața locală, dupa inaugurarea celor din Praga și Sofia în octombrie.

Cu o suprafață de 960 mp, noul magazin are un nou design ce pune accent pe educația, stilul și emoția asociată cu viața sportivă.    

Sportisimo a deschis în perioada pandemiei de Covid-19 7 magazine noi în România și are în plan deschiderea a încă 5 până la finalul anului.

Cehii, prezenți de șase ani în România, dețin 35 de magazine pe piața locală și un shop online.

Sportisimo a început ca o mică afacere de familie, în 1999, iar în prezent deține cea mai variată gamă de echipamente sportive pe piața comercială din Cehia și Slovacia.

Pe lângă e-shop, momentan compania are în jur de 190 de magazine în Europa, din care 104 sunt în Cehia, 46 în Slovacia, 2 în Ungaria și 2 în Bulgaria.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...