Spitalul din Arad a fost modernizat dupa o investitie de peste 5 milioane de euro

sursa foto: transilvaniabusiness.ro

In urma unui proiect de modernizare în valoare de peste 5,3 milioane de euro au fost refacute şi dotate cu aparatură medicală nouă zece săli de operaţii şi secţia ATI de la Spitalul Clinic Judeţean Arad, au fost modernizate.

Investitia provine din fonduri de la Ministerul Sănătaţii şi de la Consiliul Judeţean Arad.

Conform siteului actualitati-arad.ro, astazi au fost inaugurate sălile de operații și secția ATI.

Managerul Spitalului Judeţean, Teodora Olaru, a precizat că 75 la sută din aceste investiții au fost realizate cu fonduri de la Ministerul Sănătății, iar Consiliul Județean Arad contribuit cu 25 la sută.

La secţia ATI a fost investită suma de 970.000 lei, iar la secţia Chirurgie s-au investit 1.080.000 lei. Valoarea aparaturii medicale este de 3,3 milioane de lei, dintre care 2 milioane lei de la Ministerul Sănătăţii şi 1,2 milioane lei de la Consiliul Judeţean Arad.

„Este începutul dotării spitalului cu aparate performante cu care putem să ne tratăm bolnavii în Arad, să nu-i mai trimitem în alte locuri”, a declarat Teodora Olaru.

 

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...