Sphera inaugurează al doilea restaurant KFC din Genova, Italia

Strategia Sphera Franchise Group de extindere la nivel internațional continuă, odată cu deschiderea celui de-al doilea restaurant KFC din orașul Genova, în cadrul stației feroviare Brignole, conform partneriatului cu Grandi Stazioni Retail S.p.A, companie care administrează 14 din cele mai mari stații feroviare din Italia, semnat în mai 2018.

KFC Genova cea de-a 15-a unitate KFC deschisă în decursul a numai doi ani, în Italia.

Noul restaurant  este amplasat într-o zonă cu trafic intens și dispune de o suprafață de 480 mp, cu 166 de locuri la masă, un Coffee Corner unde se vor servi produse de mic dejun, precum și de locuri special amenajate în care clienții își pot încărca dispozitivele electronice.

„Zona de nord și nord-est a Italiei reprezintă pentru Sphera Franchise Group o regiune cu potenţial de dezvoltare din ce în ce mai mare. Datorită parteneriatului strategic cu Grandi Stazioni Retail S.p.A., reușim să fim prezenți în zone-cheie și să ajungem, astfel, atât la locuitori, cât și la milioanele de turiști care tranzitează locația. Gara Brignole din Genova, spre exemplu, este vizitată zilnic de aproximativ 60.000 de oameni și de 22.000.000 de oameni pe an. În ceea ce privește obiectivele pentru perioada următoare, este esenţială dezvoltarea de noi restaurante şi, de aceea, ne-am propus să deschidem un număr de 10 unităţi până la finalul lui 2019”, a spus Călin Ionescu, Sole Director US FOOD NETWORK S.r.l., filială a Sphera Franchise Group S.A.

- Publicitate -

Românii au comandat cu livrare la locație peste 10.000 de burgeri pe zi în 2023

Cu o creștere de peste 15% față de 2022, burgerii rămân în topul preferințelor culinare comandate de români cu...

The first full autonomous PENNY store in the world is open in Bucharest

PENNY opened on May 29, 2024, in Bucharest, the first full autonomous store in its network, where articles are...