Sphera Franchise Group inaugurează cea de-a 12-a unitate KFC Italia

KFC Italia
KFC Italia

Operatorul francizei KFC în România, Sphera Franchise Group, anunţă cea de a doua deschidere din această lună, pe piaţa internaţională, în zona de nord-vest a Italiei.

În ultimii doi ani, francizorul român a pus bazele a două restaurante KFC în regiunea Piemont şi continuă dezvoltarea brandului cu cea de a treia locaţie.

Noua unitate se află în provincia Torino, la doar câteva minute de binecunoscutul oraş italian, în zona metropolitană, Settimo Torinese, în Centrul Comercial Settimo Cielo, recent construit.

„Împreună cu echipa KFC am reuşit să deschidem două locaţii într-o lună, fapt care ne bucură şi ne încurajează să continuăm planurile de expansiune, până la finalul anului. Grupul Sphera este unul dintre jucătorii importanți ai industriei de food service din România, dar, în paralel, dezvoltă brandul şi pe teritoriul italian, unde piaţa este într-o continuă dezvoltare. Am identificat această oportunitate şi deţinem, în prezent, 12 locaţii în diferite zone ale Italiei”, a spus Călin Ionescu, Sole Director US FOOD NETWORK S.r.l., filială a Sphera Franchise Group S.A.