Speedwell lansează faza 2 a proiectului Triama Residence București

Speedwell lansează faza doi din Triama Residence, proiectul rezidențial dezvoltat în București și scoate la vânzare un nou stoc de apartamente.

Dezvoltatorul începe construirea unei noi clădiri din ansamblu, după vânzarea a 90% din apartamentele disponibile în prima fază a proiectului, acestea urmând să fie livrate la sfârșitul acestui an.

Amplasat pe strada Baia de Aramă, în apropierea bulevardului Basarabia, Triama Residence cuprinde trei clădiri cu un total de 202 de apartamente.

Proiectul include studiouri și apartamente de 2 și 3 camere, concepute pentru a crea un nivel ridicat de confort și spații folosite eficient, cu înălțime liberă de 2,75 m.

„Suntem încântați să vedem că proiectele noastre sunt apreciate de clienți și ne ținem promisiunea în legătură cu nivelul de calitate oferit și termenele de livrare. Triama Residence va crea o nouă comunitate și va contribui la reconfigurarea unui cartier îndrăgit de multe persoane”, declară Didier Balcaen, General Manager Speedwell.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...