Speedwell începe lucrările la Paltim Timișoara, un proiect de tip mixed-use

Lucrările pentru Paltim, cel mai nou proiect al companiei Speedwell, vor începe în curând în Timișoara.

Autorizația de demolare a fost emisă, iar lucrările vor fi demarate în prima parte a lunii iulie 2020.

Paltim este un proiect de tip mixed-use de regenerare urbană care va reproduce același concept gândit și implementat în cadrul Record Park Cluj-Napoca.

Construit pe un vechi sit industrial, fosta fabrică de pălării Paltim, noul proiect va reda locuitorilor o locație istorică importantă și va contribui la dezvoltarea zonei centrale a orașului.

Proiectul Paltim are funcțiuni mixte, incluzând clădiri rezidențiale cu 287 de apartamente premium, 13.000 de mp de spații de birouri și 2.000 de mp destinați spațiilor de retail și servicii.

Speedwell plănuiește să renoveze două dintre clădirile abandonate: o veche vilă monument și o secțiune a fostei fabrici.

Proiectul de tip mixed-use Paltim va fi construit în faze

Faza 1 va include 153 de apartamente, 12.500 mp de spații de birouri și va fi livrată la jumatatea anului 2022.

Speedwell va colabora cu agenția imobiliară Imoteca pentru vânzarea apartmentelor și Griffes pentru închirierea spațiilor de birouri.

Arhimar este biroul de arhitectură care se ocupă de designul proiectului, iar SubControl este responsabilă pentru obținerea autorizațiilor.

„Prin intermediul acestui proiect, ne mărim portofoliul din România, acesta incluzând proiectele Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence, The Ivy și MIRO în București și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea” a declarat Didier Balcaen, Co-fondator și Partener Speedwell.

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...