Speedwell începe lucrările de construcție pentru faza a doua a proiectului SPACEPLUS Chitila

Prima fază a dezvoltării a constat într-un modul de 3.000 mp

Speedwell anunță demararea lucrărilor de construcție pentru faza a doua de dezvoltare a SPACEPLUS Chitila, proiect localizat pe șoseaua de centură București. Noua fază va avea 7.000 mp suprafață închiriabilă.

Prima fază a clădirii a ajuns la un grad de ocupare de 100%, iar lucrările de construcție pentru faza a doua sunt planificate să fie finalizate până la sfârșitul anului.

Capacitatea spațiilor de depozitare începe de la 450 mp, cu o înălțime liberă de 6 m. SPACEPLUS beneficiază de supraveghere 24/7, acces controlat, iar spațiile sunt dotate cu sprinklere și alte servicii suplimentare.

Speedwell a achiziționat anul acesta un nou teren de 15.000 mp în Popești-Leordeni, planificat pentru dezvoltarea SPACEPLUS East, ce va pune la dispoziția clienților o suprafață totală închiriabilă de 8.000 mp.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Real Estate Hackathon a generat peste 30 de soluții digitale

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...