Speedwell a achiziționat un teren de 15.000 mp în Popești-Leordeni

Speedwell a achiziționat un teren de 15.000 mp în Popești-Leordeni, destinat unui nou proiect logistic SPACEPLUS care va avea o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 8.000 mp.

Locația este poziționată în proximitatea nodului rutier ce face legătura cu șoseaua de centură a Bucureștiului și DN4 cu acces direct la sensul giratoriu suspendat, ce urmează să fie finalizat în Popești.

Noua dezvoltare din zona Popești-Leordeni va urma îndeaproape aceleași specificații de prim rang precum omologul său SPACEPLUS West.

Lansată anul trecut, SPACEPLUS West, este prima dezvoltare pe segmentul industrial-logistic din portofoliul companiei. Localizat în Chitila, proiectul a introdus un nou concept pe piața din România.

Destinat întreprinderilor mici și mijlocii, depozitul oferă unități de stocare sau producție de clasa A, pentru uz industrial și/sau logistic.

Unitățile de depozitare standard variază începând de la 450 mp și pot fi extinse în funcție de nevoile chiriașilor, datorită modularității acestora și înălțimii libere de 6 m.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Unirii View obține certificarea BREEAM Excellent

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...