Spectacole în parcurile din sectorul 3

Seria concertelor din august organizate de Primăria Sectorului 3 în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea se deschide în acest weekend cu muzică pentru toate gusturile.

În parcul Alexandru Ioan Cuza, bucureștenii vor avea ocazia să asculte astăzi, de la ora 20.30, într-un proiect comun inedit, trei muzicieni cunoscuți mai mult prin evoluțiile solo. Chitara lui Maxim Belciug, vocea Mariei Răducanu și percuția lui Gabriel Bălașa își vor da întâlnire la foișor pentru o seară specială de vineri. Trecerea spre un alt gen muzical va fi făcută sâmbătă, la ora 18.00, de Fanfara Angely’s, pentru ca duminică, de la aceeași oră, folclorul să cucerească publicul prin Gelu Voicu și Lăutarii din Teleorman.

În parcul Colțea, se vor întoarce în mijlocul bucureștenilor orchestrele Sinfonia București – dirijor Florin Totan, și Angely’s Symphonic, care vor concerta sâmbătă, respectiv duminică, de la ora 20.00.

Fiecare weekend din luna august va aduce în parcul Alexandru Ioan Cuza și spectacole pentru copii. Sâmbăta aceasta, de la ora 10.30, ingeniozitatea, creativitatea și spiritul de echipă le vor fi puse la încercare prin jocuri, treasure hunt, concursuri, piniata și provocări, toate cuprinse în spectacolul „Aventura, strigați Ura!”, susținut de MiniArt Show. Pentru duminică este pregătit spectacolul de teatru „Povești din lumea gâzelor”, însoțit de un program interactiv de animație, de jocuri și de concursuri.

 

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...