Specialități culinare iberice la Lidl

Ia parte la un adevărat regal culinar printr-o vizită în magazinele Lidl în Săptămâna Iberică. Începând cu 24 august, gama de produse Sol&Mar va aduce chiar la tine acasă gusturile seducătoare ale Spaniei și Portugaliei.

Dacă dorești să guști din savoarea Peninsulei Iberice, cu aromele ei bogate și irezistibile, ce amintesc de vacanțe și ritmuri fierbinți, o vizită în magazinele Lidl te va transporta pe însoritele meleaguri spaniole și portugheze. De la răcoritorul Gazpacho (6.99 de lei), până la tapas sau preparatele cu fructe de mare, produsele Sol&Mar pregătite de Lidl te vor face să simți că iei masa chiar la Barcelona sau la Lisabona.

Invită-ți prietenii la o petrecere cu tematică iberică și oferă-le o selecție de antreuri pline de gust. Vei găsi la Lidl salam chorizo (feliat, 5.99 de lei) sau Fuet (6.49 de lei), brânză Mahon (12.99 de lei) sau brânză Manchego (16.99 de lei) cu care îi vei cuceri cu siguranță. De asemenea, poți să le oferi o selecție de bruschete în diverse sortimente (4.49 de lei) sau crochete cu hribi (4.99 de lei) – o specialitate din Țara Bascilor.

Prepară o paella tradițională (11.41 de lei) chiar într-o tigaie special destinată ei (49.99 de lei/buc) și nu-ți nega plăcerea de a gusta și din preparatele cu fructe de mare. Fie că alegi o salată de fructe de mare cu legume (14.49 de lei) sau midii mediteraneene marinate (7.99 de lei), savoarea este garantată.

Iar pentru că atmosfera stă în detalii, Lidl îți pune la dispoziție și vase din ceramică (4 modele la 34.99 de lei), ce au un design tipic spaniol. Folosește-le pentru a servi antreurile, pentru a prepara o sangria sau pentru a face un mix de condimente cu care să dai un gust deosebit oricărui preparat. Mai mult, poți opta și pentru o olivieră, un dozator de oțet sau de ulei și un recipient pentru măsline (26.99 lei/buc).

Completează o masă cu arome iberice alegând un vin alb sec Azumbre Verdejo (29.99 de lei), potrivit unor preparate din pește și fructe de mare, brânzeturilor sau salatelor calde. Poți încerca și un vin roșu sec Aragus Syrah (19.99 de lei), ce are o aromă intensă, fructată.

Încheie masa cu un desert tradițional spaniol, cu lapte și nuga (5.99 de lei), cu melcișori Ensaimadas (5.99 de lei) sau cu crema Catalană (4.99 de lei). Dacă vrei un desert răcoritor, încearcă înghețata Dulce de Leche (11.99 de lei).

Începând cu 24 august, în magazinele Lidl, produsele Sol&Mar te invită să sărbătorești fiesta gusturilor în stil iberic!

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...