Special: [FOTO] S-a deschis Lidl Slatina 2. Unde se deschid urmatoarele magazine

Property Buyer Photo

Astazi dimineata a fost deschis cel de-al doilea magazin Lidl din Slatina si primul construit de la zero de retailer in acest oras.

Deschiderea magazinului a fost asteptata de cateva zeci de oameni care s-au inghesuit sa vada ce produse pot gasi la promotie, succes foarte mare avand tigaile din teflon ce au fost vandute cu doar 10 lei/bucata.

Magazinul este situat pe Bd. AI Cuza nr.153, langa Politia Rutiera Olt si pe locul fostei fabrici de lactate ICIL-Oltina.

Constructia magazinului a durat un an si a costat 1,75 milioane de lei. Cel de-al doilea magazin Lidl din Slatina, fostul Plus, este situat pe Str. Draganesti in fata fabricii de paine Aluta.

Retailerul german Lidl a anuntat astazi ca urmatoarele magazine ce vor fi deschise sunt cele din Targu Jiu, Bd. Ecaterina Teodoroiu si Constanta, in locul fostei autogari Nord, cartier Tomis. Ambele vor fi primele magazine Lidl din orasele respective si se vor deschide pe 14 noiembrie la ora 8:00.

La Slatina, alti doi retaileri vor deschide unitati pana la sfarsitul anului, Mic.ro prin magazinele mobile din zona Pietii Buzesti si de pe Bd Constantin Brancoveanu si Penny Market ce va inaugura in decembrie magazinul din zona Palatului de Justitie, str. Manastirii.

Vezi aici ce alte oferte speciale are Lidl in aceasta saptamana.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...