SPECIAL: Cat costa sa inchiriezi o camera in primul ansamblu imobiliar dedicat studentilor

sursa foto: westgatestudios.ro

Complexul rezidential West Gate Studios este o prezenta singulara si deosebita pe piata imobiliara a Bucurestiului. Cu trei cladiri de mai multe etaje fiecare ansamblul rezidential construit in imediata vecinatate a statiei de metrou Preciziei din cartierul Militari este dedicat exclusiv studentilor sau tinerilor profesionisti care vor sa inchirieze o locuinta.

 

Astfel, cei interesati pot inchiria urmatoarele tipuri de locuinte:

Garsoniere Tip 1 (25mp) ce dispun de urmatoarele dotari: 2 paturi, 2 birouri, 2 dulapuri, frigider, cuptor cu microunde, mobilier bucatarie, draperii si perdele,  plita electrica, televizor, aer conditionat, baie cu dus, cablu TV, internet.

Preturile pentru inchirierea acestui tip de garsoniere pornesc de la 75 euro / luna / persoana daca se platesc in avans 12 luni, 95 de euro / luna / persoana daca se platesc in avans 6 luni si sunt valabile pentru studenti.

In cazul tinerilor profesionisti sau ale firmelor costurile sunt de 150 euro / luna / persoana daca se platesc in avans 12 luni, 190 de euro / luna / persoana daca se platesc in avans 6 luni.

 

Garsoniere Tip 2 (35mp) ce dispun de urmatoarele dotari: 2 paturi, canapea, masuta de cafea, 1 birou, 2 dulapuri, frigider, masa cu patru scaune, cuptor cu microunde, mobilier bucatarie, draperii si perdele,  plita electrica, televizor, aer conditionat, baie cu dus, cablu TV, internet.

Preturile pentru inchirierea acestui tip de garsoniere pornesc de la 95 euro / luna / persoana daca se platesc in avans 12 luni, 125 de euro / luna / persoana daca se platesc in avans 6 luni si sunt valabile pentru studenti.

In cazul tinerilor profesionisti sau ale firmelor costurile sunt de 190 euro / luna / persoana daca se platesc in avans 12 luni, 250 de euro / luna / persoana daca se platesc in avans 6 luni.

 

Apartament (2 camere – 70mp) dispune de urmatoarele dotari: 2 balcoane,  Dormitor: Pat dublu; 1 dulap cu 3 usi; Noptiere; Masa de machiaj; Aer conditionat; Draperii si perdele.  Bucatarie: Masa cu 4 scaune, Frigider, Mobilier de bucatarie; Plita si cuptor incastrat; Draperii si perdele. Hol: Cuier; Oglinda. Living: Canapea cu 2 fotolii; Masuta de cafea; 1 birou; Masa cu 6 scaune; Biblioteca; Stelaje; Televizor; Cablu TV; Internet; Aer conditionat; Draperii si perdele.  Baie: Baie spatioasa cu cada.

Preturile pentru inchirierea apartamentelor pornesc de la 350 euro / luna / persoana daca se platesc in avans 12 luni, 448 de euro / luna / persoana daca se platesc in avans 6 luni si sunt valabile atat pentru studenti cat si pentru tineri profesionisti sau firme.

 

Perioada de inchiriere este de 12 luni si se poate opta pentru un avans de 6 sau 12 luni.

Garantia se plateste la inchierea contractului si se ramburseaza integral la terminarea acestuia. La incheierea contractului se plateste si taxa de intretinere in avans pentru o luna.

Lunar se platesc separat utilitatile si o taxa de intretinere de 25 euro/luna/persoana pentru garsoniera si 50 euro/luna/persoana pentru apartament.

 

Persoanele eligibile pentru a inchiria o locuinta in acest complex sunt:

Studenti

Acte necesare: Adeverinta de student; Carte de identitate.

 

Persoane fizice (cu un contract de munca incheiat pe perioada nedeterminata)

Acte necesare:  Adeverinta de salariat; Carte de identitate.

 

Persoane juridice

Acte necesare:  Certificat de Inmatriculare emis de Registrul Comertului – copie; Certificat Constatator de data recenta (nu mai vechi de 5 zile) emis de Registru Comertului – original; C.I. administrator societate in cazul in care semneaza administratorul; Specimen de semnatura administrator autentificata de notar – copie; CI delegat care semneaza in numele societatii daca nu semneaza administratorul – copie; Imputernicire delegat care semneaza in numele societatii – original.

Pentru mai multe detalii despre acest complex accesati acest link.

 

- Publicitate -

Ultimele

Octombrie a fost cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România

Octombrie a fost de departe cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România din punctul...