Spartan continuă să sponsorizeze echipa de fotbal Foresta Suceava

Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan continuă să susțină sportul prin reînnoirea cu încă un an, a parteneriatului încheiat în 2015 cu ACS Foresta Suceava.

Clubul este condus de fostul internațional Dorin Goian din postura de Președinte și este cel mai bine cotat club de fotbal din județul Suceava.

Sponsorizarea va fi folosită pentru a îndeplini cel mai important deziderat al echipei: promovarea în Liga întâi. În acest moment ACS Foresta Suceava evoluează în Liga a doua, unde este pe primul loc în ceea ce privește numărul de suporteri. Acesta este cel de al treilea parteneriat pe care lanțul de restaurante îl încheie cu un club sportiv cu prestigiu național.

“Parteneriatul cu Spartan este un motiv de bucurie din mai multe puncte de vedere: în primul rând este un sprijin major care va ajuta echipa Foresta săajungă din nou în primul eșalon al fotbalului românesc, acolo unde îi este locul! Am fost impresionat de modul în care s-a dezvoltat marca Spartan care a pornit din Suceava și a ajuns în topul afacerilor de tip fast-food din România, prin perseverență, seriozitate și calitatea produselor și serviciilor oferite. Aici văd o asemănare puternică cu echipa noastră, care își dorește să readucă Suceava pe harta fotbalului românesc de top, printr-un joc bun, spirit de luptă și dedicare. Mi-am dorit ca echipa reprezentativă a Sucevei să-și asocieze imaginea cu cel mai performant lanț de restaurante originar de aici și sunt convins că această colaborare va fi una de succes. Din acest motiv am decis, de comun acord cu reprezentanții Spartan, să prelungim perioada contractuală de la un an la doi”, a declarat Dorin Goian, Președintele ACS Foresta Suceava.

Spartan nu este la prima interacțiune cu lumea sportului, în trecut susținând echipa de baschet feminin a Universității Cluj, precum și echipa de fotbal UTA Arad. De asemenea, lanțul de restaurante îl sponsorizează pe triplul campion de K1, Remy Bonjasky, și este implicat în numeroase alte cluburi sportive la nivel local și național.

“Spartan susține sportul sucevean și sportul în general. Suntem încântați să ne asociem numele cu o echipă atât de iubită, în fruntea căreia este Dorin Goian, cel mai titrat fundaș sucevean și unul dintre cei mai buni fundași din istoria fotbalului românesc. Ideea parteneriatului a venit firesc, întrucât Dorin Goian era de multă vreme client fidel al restaurantelor Spartan și aprecia mâncarea sănătoasă oferită aici, precum și valorile care stau la baza mărcii. Foresta are cei mai mulți suporteri din liga a doua, iar în decursul acestui sezon, la meciurile pe teren propriu, a fost pe primul loc la numărul de spectatori la nivel național. Vrem să-l ajutăm pe Dorin Goian să le ofere susținătorilor echipei ceea ce-și doresc cu ardoare: promovarea în Liga întâi!”, a subliniat Anișoara Bătăiosu, Director General S.C. Strong MND Corporation S.R.L.

În viitor, Spartan se va concentra din ce în ce mai mult pe susținerea sportului și sănătății în general.

“Noi am pus dintotdeauna un accent puternic pe oferirea unor preparate cât mai sănătoase, legume cât mai proaspete, carne fără aditivi și destul de slabă. Toate aceste elemente se regăsesc în meniuri ușoare și gustoase, foarte apreciate de oamenii activi, interesați de un stil de viață sănătos, care practică diferite tipuri de sport, atât de performanță, cât și doar pentru întreținere. Acesta este unul dintre motivele pentru care asocierea cu personalități din lumea sportului ne vine ca o mănușă. Iar în cazul Foresta, în afară de originea și valorile comune, întâmplarea face ca logo-ul Spartan să aibă și aceleași culori cu însemnele clubului”, a adăugat Anișoara Bătăiosu.

Parteneriatul rețelei Spartan cu echipa suceveană survine într-un moment cheie: venirea la cârma Foresta a lui Dorin Goian, fost internațional care a evoluat de-a lungul carierei la cluburi de renume: Steaua, Palermo, Glasgow Rangers. Goian a jucat ca fundaș și pentru echipa națională, în 60 de partide în care a înscris 5 goluri. Acesta și-a propus să readucă Suceava în lumea bună a fotbalului românesc.

Spartan este sponsor oficial al ACS Foresta Suceava alături de Betty Ice, Romfour, companie de transport internațional de persoane, și tipografia Celestin.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...