Spartan a deschis la Piatra Neamț și Baia Mare

Spartan a terminat anul trecut cu două unități noi, la Baia Mare și Piatra Neamț și a ajuns la 30 de restaurante în toată țara: 11 proprii și 19 în sistem de franciză.

Investiția în cele două restaurante este de 135.000 de euro: 70.000 de euro pentru Spartan Baia Mare și 65.000 de euro pentru Spartan Piatra Neamț.

Spartan, lider în Shopping City Piatra Neamț, la o lună de la deschidere

Spartan Piatra Neamț a fost deschis pe 1 decembrie în centrul comercial Shopping City, deținut de NEPI, ocupă 85 m2 în apropierea sălilor de cinema, iar în luna decembrie a surclasat toate restaurantele din zona de food-court, cu o cifră de vânzări de aproximativ 350.000 lei (78.000 euro).

„Locuitorii din Piatra Neamț au primit extrem de bine apariția noului restaurant Spartan, iar în prima lună de funcționare am reușit să ne depășim toți concurenții în ceea ce privește încasările. Suntem foarte bucuroși că am încheiat astfel 2016, incontestabil cel mai bun an de până acum, atât pentru restaurantele proprii, cât și pentru francizații noștri. În total, unitățile noastre au înregistrat o creștere financiară de 11 – 12%, față de 2015. Credem că impactul atât de puternic pe care l-am avut în Piatra Neamț, atât de repede după deschidere, se datorează atât produselor de cea mai bună calitate pe care le oferim și a atenției cu care ne tratăm clienții, cât și a colaborării excelente pe care o avem cu cei de la NEPI, a căror echipă ne-a oferit tot suportul logistic de care am avut nevoie”, a declarat Anișoara Bătăiosu, Director General Strong MND Corporation S.R.L., compania care deține franciza Spartan.

Restaurantul Spartan Baia Mare a fost inaugurat pe data de 24 noiembrie, în centrul comercial Vivo! Baia Mare (fostul Gold Plaza), ocupă 90 m2 și este situat în zona food-court-ului, în imediata vecinătate a cinematografului, într-o poziție de maximă vizibilitate.

„Inaugurarea Spartan Baia Mare reprezintă încă un pas în strategia noastră de extindere în toate marile orașe din România. Reușita restaurantelor noastre este o confirmare a valorii mărcii și a pasiunii oamenilor din spatele acestui nume, a căror eforturi concertate au făcut ca în 2016 Spartan să devină lider, la nivel național, pe segmentul de carne rotisată. Spartan este un fast-food atipic, unde îți poți scoate copiii la masă fără nicio grijă, știind că preparatele servite aici nu conțin aditivi, carnea și legumele provin de la furnizori atent selecționați, iar savoarea mediteraneeană este completată de influențe diverse, creând astfel un concept unic. Cred că este exact ceea ce lipsea din peisajul restaurantelor băimărene”, a completat Anișoara Bătăiosu.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...