Spartan a ajuns la peste 70 de restaurante în toată țara

Lanțul de restaurante Spartan, deținut de Ștefan Mandachi, a ajuns la peste 70 de locații în țară după inaugurarea unei locații în Sun Plaza București.

Compania investește în digitalizarea restaurantelor sale, implementând kioskuri self order, care permit clienților să comande rapid produsele dorite.

În ziua deschiderii, 24 martie 2022, se va organiza și o tombolă, cu un premiu în valoare de 500 de euro. Vineri, pe 25 martie 2022, Spartan Sun Plaza vine cu o ofertă de 1+1 la Gyros.

La tombolă se pot înscrie clienții care au bonuri de astăzi și au cumpărat produse Spartan din locația nou deschisă de minimum 10 lei.

Lanțul de restaurante a fost fondat în 2012 și face parte din grupul Strong MND Corporation.

Din grup fac parte Mandachi Hotel & Spa, Mandachi Business Center, Mefi Café, sala de fitness Bum Bum Box, Concept SPA BioTransylvania, Restaurant Don Stefano, Centru de evenimente Magnificus și restaurantele cu specific grecesc Hercule.

CITEȘTE ȘI: Spartan deschide al doilea restaurant din Iași. Investiție de 105.000 euro

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...