Spartan 32 s-a deschis la Constanța

Lanţul de restaurante Spartan s-a extins la Constanța prin deschiderea unei locaţii în centrul comercial Maritimo Shopping Center. 

Reţeaua a ajuns la 32 de locaţii la nivel naţional.

Circa 1.500 de clienţi au vizitat restaurantul în primul weekend de funcţionare, obţinând vânzări de aproximativ 7.000 de euro.

Investiţia în nouă unitate Spartan s-a ridicat la 90.000 de euro. Restaurantul ocupa o suprafaţă de 120 de metri pătraţi în zona food-court-ului centrului comercial Maritimo şi are 20 de angajaţi.

Ne-am dorit de mult timp să deschidem o unitate Spartan şi în Constanța, pentru că este unul dintre cele mai importante oraşe din ţară. Am studiat cu atenţie mai multe opţiuni şi am ales Maritimo Shopping Center datorită mixului de chiriaşi şi a vadului comercial bun, a declarat Anisoara Bătăiosu, directorul general Strong MND Corporation, compania care deţine franciza Spartan.

Restaurantul de la Constanța este al 12-lea deţinut direct de către compania Strong MND Corporation, care deţine franciza Spartan, restul fiind operate departeneri. Primul restaurant Spartan a fost deschis în 2012, iar planurile de expansiune vizează ca, până în 2018, să ajungă la 40 de unităţi.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...