Sonae Sierra a obținut, în 2019, clasificarea de 5 stele GRESB

Sonae Sierra a obținut un rating de 5 stele în evaluarea imobiliară GRESB din 2019, primind statutul de Green Star, pentru al 9-lea an consecutiv. Acesta este cel mai mare rating GRESB și este o recunoaștere pentru liderii din industrie.

În fiecare an GRESB evaluează performanțele sociale, de mediu și de guvernare (ESG) ale pieței imobiliare la nivel mondial și monitorizează progresul sectorului în ceea ce privește obiectivele de sustenabilitate globale.

Evaluările GRESB sunt ghidate de ceea ce investitorii și industria consideră a fi probleme importante în performanța de sustenabilitate a investițiilor în active reale și sunt aliniate la cadrele de raportare internaționale precum GRI și PRI.

Nu putem rezolva probleme globale fără un reper care să arate unde ne situăm și unde trebuie să ajungem. De aceea suntem încântați să anunțăm o altă creștere a acoperirii de referință GRESB și să felicitam toate cele 1.505 companii, fonduri și active care au raportat performanța ESG în acest an”, a declarat Sander Paul van Tongeren, Co-fondator și Director General la GRESB.

Sunteți liderii acestei mișcări și este angajamentul vostru pentru integrarea și raportarea ESG, care deschide calea către o industie a activelor reale mai sustenabile”, afirmă Sander Paul van Tongeren, Director General la GRESB.

Pedro Caupers, Directorul Executiv al investițiilor și gestionării activelor la Sonae Sierra afirmă „recunoașterea fondului Sierra ca unul dintre cele mai sustenabile vehicule de investiții la nivel mondial demonstrează că angajamentul nostru pentru sustenabilitate dă roade în cel mai tangibil mod, plasându-ne în fruntea altor jucători la fel de dedicați din piața imobiliară. Per total, prin sustenabilitate, creăm în mod constant valoare atât pentru clienții noștri, cât și pentru comunitățile noastre”.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netlix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...