Sonae Sierra a devenit unic proprietar al Parklake

Sonae Sierra a achiziţionat 50% din participaţia fostului său partener din Parklake. Deţinut anterior printr-un parteneriat de tipul joint venture 50/50 între Sonae Sierra şi Caelum Development, ParkLake este în prezent deţinut în totalitate de către Sonae Sierra.

ParkLake se întinde pe o suprafaţă de 70.000 m2, cu mai mult de 200 de magazine deschise, iar suprafaţa totală închiriată a ajuns la peste 98% şi care include chiriaşi de top.

Deschis în septembrie 2016, cu o investiţie de 180 de milioane de euro, ParkLake se adresează unui număr de peste 1,4 milioane de locuitori. Până la finalul lunii octombrie 2018, centrul comercial a înregistrat o creştere cu 10% în numărul de vizite şi vânzări, faţă de primele luni ale lui 2017.

Thanos Efthymiopoulos, Sonae Sierra Managing Director, responsibil pentru Investiţii,  Asset Management şi Finanţe în România şi Grecia, a declarat: „Am achiziţionat participaţia Caelum Development din cadrul ParkLake, în ideea consolidării poziţiei noastre pe piaţa din România, unde ne dorim să creştem. Această tranzacţie este o dovadă a încrederii noastre continue în performanţa unui astfel de loc cu potenţial. ParkLake a devenit un punct de reper în România şi ne dorim să îmbunătăţim şi mai mult valoarea acestui centru, care este menţionat deja ca punct de referinţă în ţară.”

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...