Soluția românească EmailTree AI este disponibilă în UiPath Marketplace

EmailTree AI, soluție românească end-to-end care automatizează scrierea de e-mailuri si reduce timpul de răspuns pentru acestea, a fost introdusă în UiPath Marketplace.

UiPath Marketplace este o bibliotecă web de conținut preconstruit de tip Robotic Process Automation (RPA), dezvoltată de UiPath.

EmailTree AI este o soluție end-to-end dezvoltată în 2019 care crește productivitatea e-mailului, automatizează compoziția de texte și generează acțiuni automate în bazele de date.

EmailTree AI are birouri în Luxemburg, Sibiu, Timișoara, Paris și clienți din domenii precum telecomunicații, e-commerce, utilități, auto, Business Process Outsourcing.

EmailTree AI poate fi folosită într-o multitudine de limbi (cele bazate pe aflabetul latin) printre care română, engleză, germană.

Soluția este utilizată mai ales de platforme de comerț electronic, furnizori de servicii de relații cu clienții sau echipe de suport.

În general, toate tipurile de cereri de tip text pot fi tratate astfel încât aceleași automatizări se pot aplica indiferent de sursa acestora (SMS, Facebook, Whatsapp).

UiPath Marketplace a fost lansat în 2018 ca răspuns la nevoia comunității de a crea un spațiu de cunoaștere printr-un schimb deschis de componente RPA reutilizabile.

Biblioteca include activități personalizate, conectori, modele de Machine Learning (ML), oferind soluții concepute pentru a rezolva provocările de business din mai multe domenii.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...