Solaris va livra încă 15 troleibuze pentru transportul public din Târgu Jiu

Solaris Bus & Coach a semnat contractul cu municipalitatea din Târgu Jiu pentru livrarea a 15 troleibuze Trollino 12, până în octombrie 2023.

Valoarea totală a contractului se ridică la 37.110.000 lei + TVA.

Troleibuzele Solaris Trollino 12 ce urmează să fie livrate în oraș au o lungime de 12 metri și sunt echipate cu motoare electrice de 160 kW.

Vehiculele sunt dotate cu aer condiționat și încălzire, un sistem modern de informare a pasagerilor, camere de supraveghere video și un sistem de numărare a pasagerilor.

Fiecare troleibuz poate transporta minim 70 de pasageri, din care minim 29 pe scaune.

Compania a anunțat în luna septembrie a anului trecut începerea livrării a 11 troleibuze Trollino 12 în municipiul Târgu Jiu în baza contractului în valoare de aproape 4,5 milioane euro.

Tot în luna septembrie 2021, Solaris anunța și semnarea unui nou contract cu Municipiul Târgu Jiu pentru livrarea a încă 9 troleibuze Trollino 12, în valoare de 4,8 milioane euro.

Livrare acestor vehicule este programată pentru anul acesta.

În prezent, peste 300 de vehicule Solaris sunt folosite în transportul în comun din Craiova, Cluj-Napoca, Pitești, Brașov, Satu Mare, Galați, Baia Mare, Oradea, Mediaș, Târgu Jiu, Reghin, Ploiești.

CITEȘTE ȘI: 40 de troleibuze noi pentru Ploieşti şi Târgu Jiu

- publicitate -