Solaris livrează șapte autobuze electrice și pentru orașul Sighetu Marmației

Solaris Bus & Coach a semnat un contract cu Sighetu Marmației pentru livrarea a șapte autobuze electrice Solaris Urbino 12.

Valoarea contractului se ridică la peste 18 milioane lei + TVA. În cadrul contractului, au mai fost achiziționate și două stații de încărcare electrică rapidă.

În plus, vor fi achiziționate și 7 stații de încărcare lentă. Termenul de livrare a vehiculelor este de maximum 22 de luni. Cele 7 autobuze electrice sunt primele vehicule de transport public livrate de producătorul polonez în Sighetu Marmației.

Fiecare vehicul comandat are 12 m lungime, 2,55 m lățime și o înălțime de 3,48 m și poate transporta până la 82 de pasageri, incluzând 30 de persoane așezate.   

Cele două stații de încărcare rapidă de 300 KW fiecare vor permite fiecărui vehicul încărcarea completă într-un interval de timp cuprins între 2 și 10 minute. Cele lente permit încărcarea într-un timp de până la 6 ore.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...