Solaris a livrat 16 autobuze electrice la Craiova și trei troleibuze la Mediaș

Solaris a încheiat anul trecut un contract cu Primăria Craiova în valoare de 57,5 milioane lei + TVA pentru livrarea a 16 autobuze electrice Urbino 18.

În cadrul contractului, au mai fost achiziționate 16 stații de încărcare lentă și patru stații de încărcare rapidă a autobuzelor.

Autobuzul electric Solaris Urbino 18 are o lungime de 18 m, 2,55 m lățime și o înălțime de 3,48 m și poate transporta 40 de pasageri pe scaune și 94 în picioare.

În ceea ce privește contractul cu Primăria Mediaș, valoarea acestuia s-a ridicat la 6 milioane lei + TVA pentru livrarea celor trei troleibuze Solaris Trollino 12.

Troleibuzele Trollino 12 livrate la Mediaș au o lungime de 12 metri, iar fiecare vehicul poate transporta până la 91 de pasageri, inclusiv 35 de persoane așezate.

În prezent, peste 300 de vehicule Solaris sunt folosite în transportul în comun din Craiova, Cluj-Napoca, Pitești, Brașov, Satu Mare, Galați, Baia Mare, Oradea și Mediaș.

De asemenea, peste 200 vehicule ecologice urmează să fie livrate în următoarele 12 luni către diferite municipalități din România.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...