Softul contabil Cassa atrage KPMG ca lead investor pe SeedBlink

Cassa, un software pentru contabilitate care conține elemente de inteligență artificială și machine learning, a atras KPMG România ca lead investor în runda de finanțare de pe platforma SeedBlink.

Suma vizată pe SeedBlink este de 100.000 de euro. Cassa s-a listat pe SeedBlink în luna octombrie, cei interesați având posibilitatea să investească în companie până pe 26 noiembrie 2020.

Tranzacția a venit în urma selectării soluției Cassa în KPMG Startup Grow Pad, un program de accelerare care se adresează startup-urilor cu activități de automatizare a proceselor, asistență robotizată, analiză augmentată, securitate cibernetică, aplicații inteligente și analitice (date). Datele despre valoarea tranzacției și pachetul de acțiuni preluat de KPMG sunt confidențiale.

Startup-urile selectate sunt din industriile în care KPMG are expertiză și clienți: IT, telecom, servicii financiare, imobiliare, servicii B2B profesionale, piețe de comerț pentru consumatori, servicii juridice, de conformitate și de reglementare.

Cassa este o aplicație de tip Software as a Service care ordonează inteligent fluxul de documente și simplifică comunicarea dintre contabili și antreprenori.

Aplicația a fost lansată în iunie anul acesta de către Cornel Fugaru (34 de ani) și Daniel Teodoroiu (32 de ani). Platforma – de tip B2B2B – se adresează contabililor, dar aceștia au posibilitatea să devină reselleri pentru propriii clienți de contabilitate.

Până la finalul acestui an conducerea companiei mizează să aibă 2.000 de clienți, iar la sfârșitul anului viitor, 15.000 de utilizatori.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...