SoftServe vrea să ajungă la o echipă de 800 de oameni până în 2025

Compania ucrainiană SoftServe, care și-a deschis filiala din România în mai 2022 și are în prezent peste 50 de angajați pe plan local, intenționează să crească la o echipă 800 de oameni până la finalul lui 2025.

În acest moment compania caută în România, printre altele, DevOps Engineers, Data & Big Data Engineers, Experience Designers și Business Analysts.

SoftServe permite tuturor angajaților să lucreze la distanță și oferă inclusiv orare de muncă flexibile – în afara tradiționalului 9-18.

În plus, compania oferă 25 de zile de concediu de odihnă ca standard, dar și alte zile libere pentru evenimente de familie sau sănătate, în plus față de cele legale.

De asemenea, pachetul de beneficii extrasalarial este flexibil, compania oferind o suma fixă pe care angajatul decide cum o cheltuie, având la dispoziție o gamă variată de servicii.

SoftServe este una dintre cele mai mari companii IT din Europa Centrală și de Est, cu peste 13.000 de angajați. Înființată în 1993, la Lviv, Ucraina, s-a extins în Polonia și Bulgaria în 2014 și a deschis recent centre de dezvoltare în Mexic, Columbia și România.

CITEȘTE ȘI: Softbinator Technologies vrea să-și mărească echipa cu 60%

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...