All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 22 ianuarie | 2021
1.5 C
București

SoftOne achiziționează Orosimo Software

SoftOne face un pas important în extinderea companiei și achiziționează Orosimo Software, un integrator de soluții software din Grecia.

Achiziția face parte din strategia de dezvoltare SoftOne de a-și mări rețeaua de parteneri la nivel național și portofoliul de clienți care a ajuns deja la peste 600 de companii ce utilizează soluțiile Soft1.

Compania continuă procesul de extindere al subsidiarei din România chiar și în această perioadă de incertitudine economică.

„Vom continua să investim în piața locală și să ne consolidăm poziția de lideri în zona de soluții Cloud ERP pentru IMM-uri,” a afirmat Alexandra Lucescu, Director de Operațiuni, SoftOne România. 

Orosimo Software este un dezvoltator de soluții software ERP, CRM și WMS, cu o echipă formată din peste 45 de developeri și consultanți IT la nivel internațional, prezent de peste 10 ani pe piața din România.

Începând cu anul 2017, compania a devenit partener strategic SoftOne, astfel încât deține o experiență relevantă în implementarea și dezvoltarea soluțiilor Soft1.  

- PUBLICITATE -