Softlead, prima companie listată pe Ronin, urmărește o investiție de 300.000 euro

Softlead, platforma care ajută companiile să aleagă soluțiile software potrivite, a demarat listarea publică pe noua platformă românească de finanțare Ronin.

Obiectivul rundei de finanțare este de a obține 300.000 euro, care să susțină Softlead în dezvoltarea instrumentului automat de identificare a ADN-ului digital al companiilor.

În această rundă de finanțare poate intra orice investitor, iar tichetul minim este de doar 100 euro.

Modulul Softlead Digital DNA este lansat într-o variantă MVP (Minimum Viable Product) și a fost utilizat deja de peste 100 de companii din România.

Acestea au folosit raportul generat ca prim punct de plecare în stabilirea gradului de digitalizare și în alegerea aplicațiilor software potrivite.

Conceptul de ADN Digital al unei companii stă la baza deciziilor de digitalizare și oferă informații complete despre nevoia de înlocuire sau de achiziționare a unei soluții tehnice noi.

Peste 470 de companii IT folosesc Softlead

În 2021, Softlead a înregistrat o creștere cu 61% a numărului de companii IT listate în platformă față de anul trecut.

Astfel, până la finalul anului, Softlead va înregistra peste 500 de companii IT și peste 900 de aplicații software, din care achizitorii pot alege.

Platforma de crowfunding Ronin a fost lansată oficial la 1 Decembrie 2021 și a primit până în prezent o finanțare de 500.000 euro de la un investitor autohton.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...