Softbinator Technologies vrea să-și mărească echipa cu 60% anul viitor

Compania românească Softbinator Technologies își propune pentru 2021, o creștere cu 60% a echipei și deschiderea unui birou în SUA.

Deschiderea biroului fizic din SUA va avea loc până la finele anului viitor, având ca scop atât apropierea de clienții actuali din portofoliu, cât și facilitarea relațiilor cu clienții noi.

Acesta va fi coordonat local de unul dintre oamenii de bază din cadrul echipei, cu o experiență de peste 7 ani de lucru cu numeroși clienți din SUA.

Totodată, recrutarea va juca un rol principal în planurile viitoare ale companiei, care vizează creșterea echipei cu circa 60%. â

Astfel, Softbinator Technologies deschide noi poziții, atât de juniori, care să crească în companie, cât și de seniori, care să aducă plus valoare echipei, ce vor activa pe diverse tehnologii, inclusiv blockchain și AI.

Cum a arătat 2020 pentru Softbinator Technologies

La începutul acestui an, Softbinator Technologies s-a desprins din Cornerstone Technologies, noua entitate fiind condusă de Daniel Ilinca.

Ca urmare a cererii crescute de proiecte externe, compania a cunoscut un proces de extindere pe piața locală și a recrutat constant specialiști IT de-a lungul anului.

În prezent, Softbinator Technologies numără circa 80 de angajați și colaboratori. Totodată, compania are o valoare estimată la circa 8 milioane de dolari.

Evoluția accelerată a companiei în ultimii ani l-a atras în acționariatul companiei pe Andrei Pitiș, unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori și investitori IT din România.

Acesta s-a alăturatcompaniei pe poziția de Chairman, devenind și acționar prin Simple Capital.

De asemenea, în urmă cu două luni, Bittnet Group a preluat un pachet de 25% din capitalul social al Softbinator Technologies, valoarea tranzacției ridicându-se la aproximativ 2 milioane dolari.

Investiție în yummdiet.com

Pe de altă parte, Softbinator Technologies, alături de Simple Capital, a investit circa 200.000 de dolari în business-ul yummdiet.com – platformă de diete și well-being fondată de Cori Grămescu.

Întregul sistem yummdiet.com, de la interfața destinată consumatorilor, până la soluția de administrare destinată utilizatorilor, a fost dezvoltat de Softbinator Technologies.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...