SofMedica ve investi 5 milioane de euro pentru extinderea în Ungaria

SofMedica intenționează să investească în perioada următoare 5 milioane de euro pe piața de asistență medicală din Ungaria.

SofMedica va pune la dispoziția spitalelor publice și private tehnologii inovatoare, inclusiv sistemul propriu de chirurgie asistată robotic da Vinci.

În 2020, peste 1,2 milioane de proceduri da Vinci au fost efectuate în întreaga lume folosind o bază de aproximativ 6.000 de sisteme instalate. Evoluția dinamică a chirurgiei robotice în regiune este demonstrată de o rată susținută de utilizare ridicată în Grecia, precum și în Bulgaria.

Extinderea pe piața din Ungaria vine cu un plan de recrutare și cu căutarea de ingineri biomedicali și profesioniști cu experiență în vânzări în domeniul medical care să se alăture echipei.

SofMedica activează în Europa (România, Grecia, Bulgaria, Cipru și Ungaria) din 1994 și are o echipă de peste 150 de profesioniști.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...