Sodexo a achiziționat integral 7 card

Sodexo a finalizat luna aceasta preluarea pachetului integral de acțiuni al 7card, în cadrul unei tranzacții începute în 2016, cu preluarea unui pachet de 20% și urmată de achiziționarea a 40% dintre acțiuni în 2017, compania devenind astfel cel mai mare furnizor de abonamente corporate pentru activități reacreative, sport și wellness din România.

Compania Benefit Seven, care a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 7 milioane de euro, a înființată în 2011 de către Andrei Crețu, Iulian Cîrciumaru și Cătălin Ivașcu, care au introdus în România conceptul de abonamente unice cu acces concomitent la mai multe săli de sport și wellness. În prezent, abonații 7card au acces la o rețea de peste 650 de centre sportive, aproximativ 70% din totalitatea centrelor sportive și de relaxare din România.

Managementul companiei Benefit Seven va continua să fie asigurat de actuala echipă, care se va implica mai departe în promovarea accesului la mișcare și activități recreative pentru angajații companiilor din România.

„Rămânem alături de 7card și dezvoltăm brandul alături de Sodexo. Ne bucurăm să vedem că în 7 ani am crescut atât de mult și am ajuns la peste 40.000 de abonați activi. Ne place să credem că am convins angajații că sportul este un lucru benefic și, în același timp, am convins companiile că un angajat cu beneficii are o rată de retenție mult mai mare”, spune Andrei Crețu, co-fondator 7card.

În momentul achiziției primului pachet de acțiuni, în 2016, 7card avea peste 16.000 de abonați activi, peste 680 de companii partenere și aproape 370 de săli. În prezent, sunt peste 42.000 de abonați activi, 1.800 de companii și aproape 700 de săli, 7card având extindere națională.

Potrivit unui studiu intern al 7card care a analizat activitatea abonaților, pe parcursul anului 2018, anul trecut, cel al finalizării tranzacției, a înregistrat cea mai intensă activitate sportivă în rețea, utilizatorii adunând 1.863.000 ore de mișcare, echivalentul a 77.525 de zile și a 213 ani.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...