Smartwatch Huawei GT 2

Huawei Watch GT2 este a doua generație GT lansată de Huawei. Acest ceas este rezultatul inovației primei generații de produse (Huawei Watch GT).

Noul model se impune prin funcțiile bogate de management al activității sportive, ci și funcții inteligente de management al sănătății și funcții de uz zilnic foarte avansate.

Datorită cadranului mic al Huawei Watch GT2, acest ceas este mai potrivit pentru femeile și bărbații cu încheieturi mici. Deci, să aruncăm o privire la unicitatea Huawei Watch GT2 din punctul de vedere al cadranului mic.

Huawei WATCH GT a fost inspirat de industria auto. Utilizarea de către Huawei a mărcii extrem de valoroase „GT” în denumirea noilor produse Huawei WATCH nu numai că reprezintă nașterea unei noi serii de ceasuri inteligente Huawei, dar oferă și utilizatorilor o experiență mai plăcută.

În același timp, înseamnă și că ceasurile vor avea peste performanțele tradiționale în ceea ce privește durata de viață a bateriei, performanța ridicată, fiabilitatea ridicată și așa mai departe.

Smartwatch Huawei Watch GT 2 echipat cu primul cip Kirin A1 dezvoltat de Huawei și algoritmul inteligent de economisire a energiei 2.0, cu funcție inteligentă de economisire a energiei.

Pe lângă îmbunătățirea consumului de energie, cipul Kirin A1 are și o capacitate excelentă anti-interferență, întârzierea a fost redusă cu 30%, iar rata de transmisie a fost crescută de 2,8 ori.

Funcția inteligentă de detectare a sănătății Huawei Watch GT2 monitorizează ritmul cardiac, saturația somnului și a oxigenului din sânge, precum și memento-uri de sănătate și îndrumare profesională.

Huawei Watch GT2 utilizează senzori PPG de înaltă precizie și algoritmi de inteligență artificială pentru a realiza monitorizarea non-stop a sănătății umane.

În plus, Huawei Watch GT2 are, de asemenea, funcția de memento-uri inteligente, inclusiv mesaje de notificare de pe platforme sociale. Când vine un apel telefonic, îl puteți vedea și prin Huawei Watch GT2.

De asemenea, îl putem folosi pentru a reda muzică, iar în unele situații în care nu este convenabil să scoatem telefonul, putem opera direct prin acest ceas.

Pe scurt, ceasul inteligent Huawei gt2 este unul dintre cele mai bune ceasuri. Procesul de configurare este foarte ușor si îl puteți seta rapid. Va asigurăm că acesta este unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente pentru dvs.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...