All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 14 aprilie | 2021
-PUBLICITATE-

Smarttech247 va angaja 60 de specialiști în securitate cibernetică

Smarttech247 își va mări echipa de experți din România, până la sfârșitul anului 2021, de la 40 la 100 de specialiști în securitate cibernetică.

De la inaugurarea Security Operation Centre din București și până în prezent, compania și-a extins serviciile de securitate cibernetică către instituțiile publice și private din țară.

Smarttech247 a investit permanent atât în resursa umană cât și în infrastructura de cercetare-dezvoltare și are o gamă întreagă de noi tehnologii și servicii ce vor fi lansate în 2021. Aceste elemente vor fi motorul planului de expansiune la nivel global și al creșterii bazei de clienți, a declarat Raluca Săceanu, managerul general Smarttech247.

Potrivit unui buletin special emis anul trecut de SRI, la nivel global s-au intensificat amenințările din spațiul cibernetic, inclusiv în România.

Au fost afectate domenii cheie pentru gestionarea crizei COVID-19 precum sănătate, administrație publică sau educație.

Compania oferă în România soluții de securitate cibernetică, pentru instituțiile publice și companii din sectorul privat, în domenii strategice precum cel financiar-bancar, de sănătate sau energetic.

De-a lungul timpului, compania a dezvoltat parteneriate cu nume consacrate din industrie cum ar fi IBM, Palo Alto, MITRE, TrendMicro, Microsoft sau Amazon.

- PUBLICITATE -