Skanska vinde două clădiri de birouri în București pentru 97 milioane euro

Skanska a vândut clădirile de birouri Campus 6.2 și Campus 6.3, situate în București, către S IMMO AG, o companie imobiliară din Austria.

Aceasta este prima achiziție a S IMMO AG de la Skanska și, totodată, cea mai mare tranzacție a Skanska pe piața românească de până acum.

Campus 6.2 și 6.3 reprezintă faza 2 din complexul de birouri Campus 6, situat în zona Politehnica. Cele două clădiri au o suprafață închiriabilă de aproape 38.000 de mp și 463 de locuri de parcare.

În prezent, clădirile sunt închiriate în proporție de 99%, de către companii precum Microsoft și Société Générale European Business Services.

Este cea de a cincea vânzare pe care Skanska România o face în 9 ani de existență pe piața locală.

Faza a doua a Campus 6, proiectată de Westfourth Architecture, cuprinde două clădiri de birouri clasa A cu 11 etaje.

Bucureștiul a atras tranzacții de aproximativ 700 milioane de euro în 2020 pana la acest moment, adică aproape 80% din piața românească, potrivit JLL.

În ciuda pandemiei de Covid-19, piața este dominată de tranzacțiile cu spații de birouri, care reprezintă peste 86% din volumul tranzactiilor la nivel national si peste 88% la nivelul Bucurestiului.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...