Skanska va implementa platforma de prezentare virtuală Bright Spaces

Startup-ul PropTech Bright Spaces a încheiat un parteneriat cu Skanska România pentru implementarea platformei sale de vizualizare interactivă 3D pentru proiectul Equilibrium, deținut de dezvoltator.

Platforma va fi live în octombrie 2020, în premieră pe piața din România.

Implementarea soluției Bright Spaces pentru Equilibrium urmărește eficientizarea și automatizarea procesului de leasing al Skanska, prezentând spațiile disponibile, împreună cu toate informațiile relevante despre acestea și digitalizând interacțiuni ale potențialilor clienți cu proiectul.

Ce face Bright Spaces

Bright Spaces aduce serviciile de prezentare a clădirilor, atât la interior, cât și la exterior, inclusiv a celor în stadiu de design, diverse variante de fitout, ofertarea, programarea vizitelor, estimarea bugetului în același mediu online controlat.

Startup-ul a obținut o rundă de finanțare în noiembrie 2019 și a trecut prin programul de accelerare Pi Labs din Marea Britanie anul acesta.

Platforma poate fi ușor adaptată la orice clădire, nefiind restricționată de dimensiunile acesteia sau de regiune, pot transforma Bright Spaces într-un jucător la nivel global.

Bright Spaces a câștigat locul 1 în cadrul hackathon-ului PropTech, organizat de Skanska în noiembrie 2019, pentru categoria Leasing și locul 3 în clasamentul general.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...